Virágzó fa tavasz sess.hu

Friss külső, új projektek és lehetőségek

Megújult külső, Új projektek - Min dolgozunk a háttérben?

A természet ébredezésével együtt felkelünk Mi is a téli álmunkból ami a blogolást illeti. Bár friss cikkeket nem töltöttünk fel az utóbbi időben, a háttérben nem állt meg a munka. Az elmúlt két hónapban számos honlapot készítettünk, melyeket itt tudtok megtekinteni. Sok energiát fektettünk abba, hogy kifejezetten háziorvosok és egészségügyi vállalkozók részére dolgozzunk ki egy weboldalcsomagot, melynek részleteit a doktorweboldal.hu oldalon találjátok. Emellett a seomagyarul is friss köntöst kapott, ezzel kapcsolatban email formájában szívesen fogadok minden ötletet, elképzelést, kritikát. 

Partneri viszony a Capture Fotópályázattal

Külön örömmel tölt el, hogy pertneri viszonyra léptünk a  Capture fotópályázattal, mely tehetséges diákok és hallgatók képeivel igyekszik felhívni a figyelmet a társadalmunk problémáira.

A továbbiakban is készülünk nonprofit szervezetek, egyesületek és nemes ügyek támogatására honlapkészítéssel, hostolással és persze SEO tanácsadással. Amennyiben szeretnél a támogatásunkra pályázni küldd el emailben szervezeted nevét, írd le a tevékenységetek és mutasd be, hogyan segítene számotokra ez a felajánlás.

Landing Page automatizáció

Sokat dolgoztunk az elmúlt hetekben egy WordPress alapú, félautomata honlapkészítő rendszer kidolgozásán is, amely segítségével bemutatkozó, portfólió és landing page jellegű oldalak készítését tudjuk vállalni rendkívül gyorsan, és olcsón (erről majd többet is fogunk írni a jövőben). Amennyiben ennek tesztelésében szeretnél részt venni kérlek jelezd számomra emailben.

Oszd meg ezt a cikket!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email