Reszponzív

Minden weboldalunk megfelelően jelenik meg a legnépszerűbb eszközökön márkafüggetlenül, legyen szó laptopról, tabletről, vagy okostelefonról. Ez nem csak a felhasználói élményt javítja, de SEO szempontból is fontos.

Könnyen kezelhető weboldal

Könnyen kezelhető

Minden weboldalunkra a WordPress tartalomkezelő rendszert telepítjük, mely segítségével kódolás nélkül Te magad változtathatod a tartalmat. A használatához saját videóinkban nyújtunk segítséget.

Megbízható és biztonságos weboldal piktogram

Megbízható

Ha Nálunk tartod a webolalad, gondoskodunk a folyamatos frissítésekről, biztonsági kockázatok kezeléséről, biztonsági mentésekről. Minden egyes hónapban aktívan teszteljük a biztonsági infrastruktúránk, hogy a weboldalad stresszmentes maradjon. 

Egyedi rendszerek piktogram

Egyedi Rendszer

A weboldalad a vállalkozásod egyedi igényeinek megfelelő egyedileg fejlesztett rendszert tartalmazhat. Ilyen lehet egy időpont foglaló, egy érdeklődőket gyűjtő vagy ‘kalkulátor’ szerű interaktív rendszer.

Beépített blog a weboldaladra

Blog

A stílusod és kéréseid alapján 100%-ig személyre szabott blogodon megoszthatod ügyfeleiddel a legfrissebb újdonságokat, akciókat, tippeket. Lépj kapcsolatba ügyfeleiddel az által, hogy extra értéket teremtesz nekik.

Keresőbarát weboldal

Marketing & Keresőbarát

A link struktúrától a metainformációkon át az oldaltérképig minden technikai lépést megteszek, mely a forgalmad növekedését eredményezheti. Ha már van embered aki a marketinggel foglalkozik, szoros együttműködést alakítok ki vele.