Online jelenlét és webáruház építés kisvállalkozóknak.

A közelmúltban történt események véglegesítették

A kiskereskedelem már nem létezhet online értékesítés nélkül. Ha úgy érzed eljött az idő, hogy elkezdj online értékesíteni, ne halogass tovább! Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk eligazodni a lehetőségek útvesztőjében.

Üzleti szemlélet

A Te céljaid

Bár évek óta webfejlesztéssel foglalkozom, alapvetően gazdasági háttérrel rendelkezem, így minden esetben a vállalkozás céljait tartjuk szem előtt.

A Te eszközöd

A weboldal egy eszköz a vállalkozásod számára. A könnyen kezelhető admin felülettel és videókkal segítjük az eszköz használatát.

A Prioritásaid

Legyen akár szűk határidő, automatizáltság, marketing-központúság, vagy takarékosság a legfőbb prioritás, ezt tartjuk mi is szem előtt. 

Szia, Zsolt vagyok!
Írd le nekem miben segíthetek.

Webáruház Keresőoptimalizálás, Google Ads, Google Shopping

 A weboldalon SEO-t (keresőoptimalizálás) segítő szoftver is fut, amely segít az ingyenes forgalom vonzásában. A weboldalt a Google Search Console segítségével “fel is tesszük a térképre”, így még hamarabb jelenik meg a kívánt kulcsszavakra. Ha még több vevőt szeretnél elérni, Google Ads és Google Shopping kampányok beállításával segítjük elérni a céljaid.

Kézműves Sajtház Webáruház
Oxybútor webáruház

Egyedi Arculat - A Te Stílusod

Ha a vállalkozásodnak már van arculata, a weboldal minden részletét ahhoz alakítjuk. Ha nincs még saját arculatod, segítünk annak megalkotásában. Logó, webes megjelenés, termék címkék, akár az üzlet és jármű dekorációját is ránk bízhatod. A könnyen azonosítható és konzisztens dizájn segít a márkahűség kiépítésében.

Partneri hálózatunkkal a következő terheket vesszük le a válladról

Logó és Brand design építése

Woocommerce webáruház automatizáció

Webshop elkészítés és karbantartás

Videókon mutatjuk be a weboldalad használatát

Lépésről lépésre felvesszük a weboldal használatához szükséges lépéseket képernyő felvétellel. Neked csak le kell “utánozni” amit a videón látsz a termékek kezeléséhez, rendelések teljesítéséhez, vagy akár a tartalom módosításához. A videók folyamatosan elérhetők maradnak, bármikor előveheted őket.

WordPress, Wooocommerce, Elementor

Ezek a szoftverek képezik a webáruházaink alapját, biztosítják számodra is a könnyű kezelhetőséget. Olyan szoftvereket használunk, amelyek több millió weboldalt szolgálnak ki nap mint nap. Mivel ezek széles körben elterjedt ipari sztenderdek, így nem kell elköteleződni, könnyen találhatsz másik csapatot a továbbfejlesztésre.

Referenciák

Kincsem Kastély webshop és szoba foglaló rendszer

Oxybútor.hu webshop

Ez itt a te weboldalad helye.

Nyisd meg a saját webshopod és értékesíts online!

Szorgos Gazda webshop és arculat design

Kérj ajánlatot

Írd le Nekünk, hogy milyen kihívással kapcsolatban szorulsz segítségre. Minden problémára igyekszünk a számodra megfelelő megoldást megtalálni. Nincs túl kicsi, vagy túl nagy ügyfél!